Ora(l) et lab(oral)

Iisus a interzis sclavia iar Besearica a reintrodus-o, încălcând principulu Cine vrea să MASTICHEZE, acela să și LUCREZE. Dar, cinstiții CHIULUGĂRI făceau numai ORAL iar de laBORă îi lăsau pe țigani să le-o facă. Ora et labora a devenit un dicton învechit. Efectele acestei labăreli se văd și astăzi când țiganii au reintrodus sclavia. Ceea ce românii le făceau strămoșilor lor, au ajuns și țiganii din Berevoiești să le-o fuckă. Biserica a legalizat sclavia începând cu Pizdalionul lui Nicodim Aghioritu și fiind obligată să termine de Aalexandru Iooan Cuza care a văzut HOȚIA BESEARICII:
Legendele cu călugării greci Despre proasta părere avută de Cuza Vodă despre călugării greci a circulat mai multe legende. Una dintre ele reluată de ziarul „Facla”, în 1930, a fost reprodusă de Octav Gorescu în lucrarea „Văcăreşti mănăstire. Văcăreşti penitenciar”. „Când Domnitorul Cuza s-a urcat pe tron”, spunea legenda, „a rămas îngrozit de jafurile călugărilor ce-i momeau prin felurite meşteşuguri pe credincioşi ca să lase averile lor danii mănăstirilor. Călugării trăiau aici ca în paradis. Pivniţele erau pline de vinurile cele mai delicioase, arhondăriile cu mâncările cele mai alese. Ei formau un fel de stat în stat şi nimeni nu le putea cere vreo socoteală despre ceea ce făceau. Erau fără nicio milă faţă de cei nevoiaşi. Când un călător înnopta pe drum şi se oprea la poarta unei mănăstiri ca să ceară mâncare şi adăpost, era izgonit cu cruzime. Acei care adunau averi, speculând naivitatea credincioşilor, erau de-o zgârcenie extraordinară faţă de nenorocitul călător care implora cu lacrimi în ochi găzduirea peste noapte sau un blid de mâncare”. Atunci, Cuza a pus la cale una dintre „excursiile” sale incognito. Deghizat în călător ostenit de drum, a bătut pe înserate la poarta unei mănăstiri, cerând găzduire. A fost refuzat. Mânios, domnitorul s-a întors în fruntea unui corp de oaste, care aştepta tupilat într-o pădure din apropiere. Cuza mai adusese cu sine şi o ceată de pungaşi. Tot alaiul a intrat în mănăstire. „Domnitorul intră prin chilii şi înşfăcă pe fiecare călugăr de gât, scoţându-l afară şi introducând în locul lui un hoţ sau pungaş, însoţind această schimbare de persoane cu următoarele cuvinte: «Hoţi scot de aici şi tot hoţi introduc!»”. Astfel, unele mănăstiri au fost transformate în temniţe. Cel mai cunoscut exemplu este Văcăreştiul. SURSA:
http://adevarul.ro/locale/vaslui/ce-cuza-averile-bisericii-confiscat-avutia-sutanelor-lux-unui-calugar-nu-i-trebuie-palate-ci-chilie-mica-culce-jos-rogojina-1_5504223d448e03c0fd8bf26a/index.html
Acum Biserica este condusă tot de hoți, huțunim-aș cu mamelele mamelor lor!

Reclame

Autor: naayram

naayram@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s