Ciprian Necula a declarat ca nu se lupta pentru romi

”Eu nu mă lupt pentru rromi ca națiune. Consider că sînt un lucru artificial națiunile, mi se pare stupid să mori pentru români sau să mori pentru rromi, adică pentru niște milioane de oameni pe care nu-i cunoști, care sînt foarte diferiți între ei și pe care-i lipești artificial. Eu sînt adeptul individualității. La rromi sînt optsprezece subgrupuri, care nu se plac între ele, sînt foarte diferite. Ideea de unitate politică, culturală e o prostie. Cum să te lupți pentru rromi, în general, cînd ei sînt atît de diferiți?”

Vad ca Ponta te-a pus secretar de stat…adica stai Cipriane, ca statul da nastere la statui!!!!!!!!!

Noua romilor saraci si ne-ONG-isti ne place ca nu te intereseaza soarta noastra..sincer, ne place ca recunosti ca nu te intereseaza decat propria ta slava.

Continuam sa spicuim:

Rep.: Ți-a fost vreodată rușine că ești rrom?
C.N.: La început da, pînă pe la optsprezece ani n-am recunoscut că-s rrom. Apoi mi-am dat seama că nu trebuie să-mi fie rușine, termenul peiorativ de „țigan“ nu mi-era adresat. Nu scuip, nu fur, nu ascult manele. Ce-i drept, eu nu am trăit într-o comunitate de rromi tradițională, am trăit într-o comunitate românească, sînt un „țigan pîrît“, cum se spune.”

Stii de ce esti ”tigan parlit” (ca asta este expresia folosita de tiganii kashtale)? Pentru ca nu stii limba Romani!

Si cred ca si acum iti este rusine ca esti tigan, dar eroismul se face cu ”ASUMAREA ETNIEI”

Acum veti vedea ce declara un antroplog si sociolog :

”Rep.: Apropo de colegii de suferință rasială, evreii, crezi că într-o zi vor avea și țiganii Israelul lor? Unde ar putea fi patria țiganilor?
C.N.: Nu există o patrie după care să rîvnească rromii. Și nici nu cred că este posibil, pentru că nu au puterea financiară, lobby-ul politic și holocaustul atît de prezent în memoria colectivă precum evreii.”

Ciprian te anunt ca Luminita Cioaba in cartea O Cem o hasardo„-Patria pierduta, reda o legenda veche despre Patria la care viseaza romii. Noi romii visam la o patrie si o si avem, mai incultule(esti incult pentru romi ca nu stii limba Romani)..Tara noastra este India/Bhaarat/Hindustan, pentru ca acolo se vorbeste asa cum vorbim noi…adica tiganeste…

Ce este mai important pentru romii traditionali este faptul ca CIPRIAN NECULA NU SE  LUPTA PENTRU ROMI CA NATIUNE!

Pai daca nu suntem o natiune domnule Necula, atunci noi ce suntem….?

http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/interviu-dezvaluiri/ciprian-necula-romania-sa-se-numeasca-valahia-ca-sa-nu-mai-fie-confuzia-cu-rromii/

Reclame

Autor: naayram

naayram@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s