Mihaela Dragan o Kashtali, eroina ASUMARII etniei ROM

În ediția de August a revistei Beau Monde citim cum Mihaela Dragan și-a asumat etnia de Romni pentru ca sa poata ocupa un loc al romilor de la Facultatea de la Cluj. Tot ea recunoaște deschis că bunicii ei nu recunoșteau ca sunt țigani, și nu au învațat-o limba Romani, deși eu nu cred ca bunicii ei știau Romani. Eu știu că dacă un rom știe limba o transmite în mod natural fiilor si nepoților săi.

Deci tiganii kashtale recunosc că sunt Romi doar cand au nevoie de un loc la facultate. Kashtaleii  își ”ASUMĂ” etnia de Rom în mod EROIC, dupĂ REVOLUȚIA din Decembrie 1989…noi, romii de tradiție suntem romi în mod NATURAL nu ”ASUMAT”…Aș dori o confruntare cu Mihaela Dragan să vad câtă limba Romani cunoaște că văd că a studiat și Romani language. Are diploma de absolvent de Romani, eu vreau sa o vad vorbind cursiv.

Vad ca isi intituleaza un spectacol Gajo DILDO -adica PENIS ARTIFICIAL, facand un sublim joc de cuvinte intre Romani si English (si celebrul film Gajo Dilo-Român Nebun de Tony Gatlif), asemuindu-i pe români(GAJO in Romani) cu niste PENISURI ARTIFICIALE. Citiți despre Mihaela Drăgan:

https://delduma.wordpress.com/2015/08/13/beau-monde-august-interviu/

Nu face cinste etniei romilor ca o romni sa își bată joc de Gaje/ Români cu numele PULE ARTIFICIALE NEBUNE, ca să interpretez corect jocul de cuvinte rom-englez DILO/DILDO.

Asta numești mata ARTA, Mihaela Dragan?

ETNIA nu se poate separa de LIMBA ROMANI….

http://hallo.ro/search.do?d=en&l=ro&type=both&query=dildo

naayram@gmail.com

Reclame

Autor: naayram

naayram@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s